Scherming

Westland scherming is een bedrijf dat scherminstallaties levert en monteert over de gehele wereld. Wij bieden u:
– Bovenscherm (zowel enkel als dubbel)
– Gevelscherm
– Buitenscherm
– Iinsectengaasnsectengaas

Alle scherminstallaties zijn hoogwaardig en voldoen aan alle eisen die vandaag de dag gesteld worden. Alle onderdelen worden tot in detail geïntrigeerd in zowel bestaande als nieuwbouwkassen.

Ook op het gebied van renovatie en onderhoud kunnen wij u geheel voorzien van de beste oplossingen, waardoor uw investering opnieuw verzekerd is van een langdurig rendement.

Scherming wordt voornamelijk gebruikt voor:

  • Energiebesparing – Een betere isolatie van de kas met een enkel of een dubbel scherm, om het energieverbruik aanzienlijk te verminderen.
  • Controle over de lichttransmissie – Met behulp van diverse schermen kan worden bepaald hoeveel zonlicht de kas binnenkomt.
  • Volledige verduistering van de kas – Het isoleren van het licht van binnen naar buiten. Voor daglengte gevoelige gewassen is er de mogelijkheid om via verduistering de daglengte kunstmatig te verkorten.
  • Controle over de lichtemissie – De uitstoot reduceren van kunstmatig licht van binnen naar buiten.
  • Klimaatcontrole – Energieschermen worden naast energiebesparing ook ingezet om het kasklimaat te optimaliseren. Met deze vorm van scherming heeft u een betere controle over de klimaatcondities.